Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Sotus sumuštinis su jautiena ir burrata sūriu
Autorius apie receptą: Nėra nieko geriau už sotų, sultingą ir labai skanų sumuštinį su puikiai iškepta jautiena ir sūriu! Puikus skonių derinys, tekstūra, o ir išvaizda sužavės kiekvieną. Nėra nieko geriau už sotų, sultingą ir labai skanų sumuštinį su puikiai iškepta jautiena ir sūriu! Puikus skonių derinys, tekstūra, o ir išvaizda sužavės kiekvieną. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekelės duonos
2 vienetai jautienos nugarinės (,,Agaras" pjausnių)
1 vienetas burrata sūrio
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos
1 sauja pistacijų
pagal skonį saulėje džiovintų pomidorų
pagal skonį česnako
pagal skonį grūdėtųjų garstyčių
pagal skonį mairūno
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį ghee sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname ghee sviestą. Dedame jautienos pjausnius ir kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.
2.
Susmulkiname šviežią mairūną ir kelias skilteles česnako. Mėsai iškepus, suvyniojame į foliją ir paliekame pastovėti 10 minučių. Į keptuvę beriame smulkintą mairūną ir česnaką. Dedame pistacijas ir pakepiname kelias minutes. Atidedame į šalį.
3.
Smulkiai supjaustome raudonąjį svogūną ir pradedame formuoti sumuštinius. Ant duonos riekelės tepame garstyčių ir beriame smulkintą svogūną. Burrata sūrį pagardiname druska ir pipirais, supjaustome. Dedame ant svogūnų ir pagardiname saulėje džiovintais pomidorais.
4.
Jautieną supjaustome plonais griežinėliais ir dedame ant sumuštinio. Papuošiame čili pipiro griežinėliais ir keptuvėje paruoštu pistacijų, mairūno ir česnako mišiniu.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital