Sotus pyragas su lašiša ir brokoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Pyragas su lašiša ir brokoliais
Autorius apie receptą: Labai skanus, sotus ir lengvai pagaminamas pyragas. Žuvį bei daržoves galite pasirinkti ir kitokias, kokias labiau mėgstate. Pyragui kepti naudojau 26 centimetrų skersmens Labai skanus, sotus ir lengvai pagaminamas pyragas. Žuvį bei daržoves galite pasirinkti ir kitokias, kokias labiau mėgstate. Pyragui kepti naudojau 26 centimetrų skersmens formą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
200 gramų miltų
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai pieno
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
500 gramų brokolių
400 gramų lašišos
250 gramų ryžių (virtų)
230 gramų grietinės (tirštos)
3 vienetai kiaušinių (didelių)
130 gramų mocarela sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį malto muskato
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą sukapoti, įmušti kiaušinį, įpilti pieną, įberti druską, miltus ir užminkyti tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve 30 minučių.
2.
Brokolį apvirti pasūdytam vandenyje apie 4 minutes, tada sudėti į šaltą vandenį su ledukais, kad išliktų graži, žalia spalva.
3.
Lašišą supjaustyti ir trumpai apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant stiprios ugnies. Kiaušinius išplakti su grietine ir prieskoniais. O mocarelą supjaustyti nedideliais gabalėliais.
4.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, tešlą iškočioti, sudėti į kepimo formą ir padaryti 3 - 4 centimetrų aukščio bortelius.
5.
Į vidų suberti ryžius, sudėti lašišą su brokoliu, užpilti išplaktą grietinę su kiaušiniais ir į tarpus sukišti supjaustytą mocarelos sūrį.
6.
Kepti 190 - 200 C laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Zydrune
2020-12-26 11:59
Labai skanu:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital