Sotus perlinių kruopų troškinys su vištiena ir daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sotus perlinių kruopų troškinys su vištiena ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Siūlau pasigaminti skanų ir nesudėtingai pagaminamą perlinių kruopų troškinį. Daržoves galite naudoti kokias tik norite. Siūlau pasigaminti skanų ir nesudėtingai pagaminamą perlinių kruopų troškinį. Daržoves galite naudoti kokias tik norite. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
500 mililitrų vištienos sultinio (arba daržovių sultinio)
1 vienetas brokolių
150 gramų perlinių kruopų (sausų, nevirtų)
100 gramų konservuotų kukurūzų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 sauja petražolių (šviežių, smulkintų)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Perlines kruopas perplaukite. Užvirkite vandenį, kruopas užpilkite verdančiu vandeniu, palikite brinkti 30 minučių.
2.
Tuomet į puodą pripilkite vandens, pasūdykite ir perlines kruopas apvirkite kaip rekomenduojama gamintojo.
3.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite.
4.
Nedideliais gabalėliais supjaustykite vištienos krūtinėlę, sudėkite į keptuvę, pabarstykite prieskoniais vištienai, apkepkite. Iškepus atidėkite.
5.
Gilioje keptuvėje arba puode, kuriame gaminsite troškinį, įpilkite aliejaus ir įkaitinkite.
6.
Susmulkinkite svogūną ir sudėkite į keptuvę, pakepinkite iki kol suminkštės.
7.
Susmulkinkite česnaką, supjaustykite morkas, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir truputį pakepinkite. Tuomet suberkite apvirtas perlines kruopas ir išmaišykite.
8.
Susmulkinkite brokolį, sudėkite į keptuvę, įpilkite sultinį, suberkite kukurūzus, apkepintą vištieną ir viską gerai išmaišykite.
9.
Uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių iki kol daržovės suminkštės ir įsigers visas sultinys.
10.
Pasmulkinkite petražoles ir apibarstykite troškinį prieš tiekiant.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital