Sotus, mėsiškas padažas (pagardas)

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Sotus, mėsiškas padažas (pagardas)
Sotus, mėsiškas padažas (pagardas)
Sotus, mėsiškas padažas (pagardas)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g. maltos kiaulienos
2 dešrelės
150 g. koncervuotų šampinjonų
1 raudona paprika
250 ml. daržovių sultinio
1 stiklinė pieno
2 šaukštai pomidorų padažo, aštresnio
1 šaukštas miltų
druskos
baltų maltų pipirų
paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į gilią keptuvę sudedame faršą ir prieskonius, pakepinam. Pilame sultinį, dedame pjaustytas dešreles, šampinjonus, pomidorų padažą, pjaustytą papriką, išmaišome ir kepinam dar apie 15 min. Pabaigoje supilame į keptuvę pieną, išplaktą su miltais, užviriname nuolat maišydami. Prieš patiekdami paliekame keletui minučių pastovėt. Tiekiame su bulvėmis.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital