Sotus kopūstų troškinys su vištiena

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Kopūstų troškinys su vištiena
@Shutterstock
Kopūstų troškinys su vištiena
Kopūstų troškinys su vištiena
Autorius apie receptą: Sotu, greita ir labai skanu - tai, kas tinka dienoms, kai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. Šis troškinys puikiai sušildo, tad su juo tinka pasitikti vėstančias dienas savo Sotu, greita ir labai skanu - tai, kas tinka dienoms, kai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. Šis troškinys puikiai sušildo, tad su juo tinka pasitikti vėstančias dienas savo virtuvėje. (...daugiau) Giedrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto kopūstų (nedidelio)
400 gramų vištienos krūtinėlės
1 vienetas morkų
200 mililitrų vandens
5 šaukštai pomidorų padažo (arba pomidorų pastos)
1 vienetas svogūnų
1/4 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų (arba pagal skonį)
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (arba pagal skonį, nebūtina)
pagal skonį prieskonių vištienai
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti prieskoniais vištienai.
2.
Į gilią keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti vištienos gabaliukus ir kepti vis pavartant apie 5 - 7 minutes.
3.
Kopūstus supjaustyti juostelėmis, morką sutarkuoti stambia tarka arba supjaustyti juostelėmis, svogūną susmulkinti.
4.
Į keptuvę su vištiena suberti svogūną, apkepti porą minučių, tuomet suberti kopūstus, morkas, įberti druskos, pipirų, aitriosios paprikos miltelių ir išmaišyti, pakepti vis pamaišant apie 10 minučių, tuomet įpilti vandens ir išmaišyti.
5.
Troškinti ant silpnos ugnies uždengus dangčiu apie 15 minučių, tuomet įdėti pomidorų padažo ir gerai permaišyti, troškinti dar apie 10 minučių.
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital