Sotus kiaulienos troškinys su pomidorų padažu

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sotus kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kiaulienos ( nugarinė)
1 žiupsnelis druskos
3 šaukštai aliejaus
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai pomidorų padažo (DAUMANTŲ)
100 mililitrų grietinėlės
2 šaukštai miltų
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą supjaustyti piršto dydžio juostelėmis, pabarstyti druska ir pipirais, apvolioti miltuose ir apkepti aliejuje (gilesnėje keptuvėje) apie 1-2 min.
2.
Į tą pačią keptuvę sudėti smulkiai supjaustytą svogūną ir smulkintą česnaką ir kepti dar apie 5-7 min (kol suminkštės svogūnas ir mėsa bus beveik paruošta).
3.
Pabaigoje į keptuvę supilti grietinėlę ir pomidorų padažą, viską gerai išmaišyti ir uždengus dangčiu, patroškinti kol padažas sutirštės ir mėsa iki galo bus paruošta.
4.
Patiekti su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Kristina
2021-01-06 15:04
Pritariu Rimutei, paprastas receptas, bet patiekalas SUPER!!!
Ačiū autorei ATSAKYTI
Rimutė
2015-05-11 08:45
Paprastas receptas, bet tikrai neprastas patiekalas gavosi ATSAKYTI
Miglė
2015-05-11 08:39
Skanu ATSAKYTI
Jurgita
2015-05-11 08:10
Net nesitikėjau, kad taip patiks! Puikus receptas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital