Sotus čili troškinys jaukiai vakarienei

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Čili troškinys
Autorius apie receptą: Puikus, skanus ir sotus troškinys. Gal kažkam jis bus idėja, ką gaminti kitiems pietums ar vakarienei. Puikus, skanus ir sotus troškinys. Gal kažkam jis bus idėja, ką gaminti kitiems pietums ar vakarienei. Bake In Heels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų konservuotų pomidorų (be odelių)
400 gramų jautienos faršo
400 gramų konservuotų pupelių
170 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 vienetai aitriųjų pipirų
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūną, česnakus ir čili (išimkite sėklas) smulkiai supjaustykite. Dideliame puode įkaitinkite šiek tiek aliejaus, suberkite svogūnus, česnakus ir čili. Kepkite vis pamaišydami, kol svogūnai suminkštės.
2.
Smulkiai supjaustykite morką ir berkite prie svogūnų. Kartu suberkite ir kuminą bei saldžią papriką, kepkite apie 5 minutes.
3.
Sudėkite mėsą ir kepkite nuolat maišydami, kol mėsa pakeisk spalvą iš raudonos į rusvą (maišydami stenkitės kuo labiau susmulkinti mėsą, kad neliktų sukibusių faršo gabaliukų). Įberkite druskos ir pipirų. Suberkite pomidorus, gerai išmaišykite, užvirkite, tada ugnį sumažinkite ir trošinkite bent valandą (galima ir ilgiau - bus tik skaniau) iki troškinys sutirštės.
4.
Pupeles ir kukurūzus berkite į kiaurasamtį ir perplaukite po tekančiu vandeniu. Baigiant gaminti, į troškinį suberkite pupeles ir kukurūzus, tuomet nukaiskite puodą ir palikite troškinį keliolikai minučių pailsėti.
5.
Į dubenėlius dėkite po samtį čili troškinio ir užberkite pasirinktų priedų (aš tiekiau su avokadu, jalapenais, grietine, kalendra bei tarkuotu sūriu).
AUTORIUS: Bake In Heels
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
užgavėnių idėjos
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital