Sotus bulvių apkepas su malta mėsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Sotus bulvių apkepas su malta mėsa
Autorius apie receptą: Vakar planavau, kad šiandien darysiu cepelinus. Bet atsikėlus persigalvojau, kažkaip labai tingėjosi. Tad iškepiau štai tokį apkepėlį. Vakar planavau, kad šiandien darysiu cepelinus. Bet atsikėlus persigalvojau, kažkaip labai tingėjosi. Tad iškepiau štai tokį apkepėlį. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
10 vienetų bulvių (vidutinių)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
500 gramų kiaulienos
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 pundelis petražolių
1 žiupsnelis malto kumino
pagal skonį maltos raudonosios paprikos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Užpilui:
100 gramų kreminio sūrio
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui mėsą ir svogūną sumalti. Sudėti į dubenį. Įspausti česnako, įberti druskos, pipirų, kumino, paprikos miltelius.
2.
Petražoles susmulkinti, suberti į dubenį su mėsą ir gerai išmaišyti.
3.
Bulves ir svogūną sutarkuoti smulkia burokine tarka (aš naudoju elektrinę). Įberti druskos, pipirų.
4.
Kepimo formą ištepti aliejumi, dėti pusę bulvių masės. Tuomet sudėti mėsą ir paskirstyti per visą plotį. Sudėti likusią bulvių masę.
5.
Į dubenį įmušti kiaušinį, dėti sūrį ir išplakti. Supilti ant bulvių masės.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą. Uždengti foliją ir kepti įkaitintoje iki 165 C laipsnių temperatūros orkaitėje dar 1 valandą.
7.
Patiekti su grietine ar mėgstamu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital