Sotus bulvių apkepas su dešrelėmis ir raugintais kopūstais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Bulvių ir raugintų kopūstų apkepas su dešrelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 gramų bulvių košės
500 gramų raugintų kopūstų
4 vienetai rūkytos dešrelės
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (didesnio)
50 gramų sūrio
šiek tiek daržovių sultinio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Padaryti skystesnę bulvių košę, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti.
2.
Dešreles apkepti, padėti ant virtuvinės servetėlės, kad susigertų nereikalingi riebalai.
3.
Svogūną apkepinti keptuvėje, sudėti kopūstus, supilti daržovių sultinį ir viską patroškinti 15 minučių.
4.
Dėti į formą eilėmis: bulvių košė, dešrelės, rauginti kopūstai, vėl košė... Ant viršaus užtarkuoti sūrio ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių,
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Rasa
2019-10-30 19:24
aPaprastas gal vietoj dešrelių mėsytės dėti tai gal geriau būtų . ATSAKYTI
Indre
2018-08-11 20:38
Nu beveik tas pats kas taip sumaisyt bulviu kose kopustus ir desreles tik be surio ant virsaus... eilinis receptas... daugiau nekepciau, bet siaip Andzelika daug turi puikesniu receptu, kuriu teko megint :-) Aciu uz visas idejas :-) ATSAKYTI
Indre
2017-10-01 00:26
Paprasta bet labai skanu :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital