Sotūs bulviniai vafliai

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sotūs bulviniai vafliai
Sotūs bulviniai vafliai
Sotūs bulviniai vafliai
Autorius apie receptą: Šie skanūs traškūs vafliukai - puikus būdas sunaudoti bulvių košės likutį. Šie skanūs traškūs vafliukai - puikus būdas sunaudoti bulvių košės likutį. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių košės
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį džiovintos žolelės
pagal skonį prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į bulvių košę įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Suberti miltus ir išmaišyti. Į košę galima dėti pagal skonį prieskonių ir džiovintų žalumynų.
2.
Kepti vaflių keptuvėje, kol gražiai apskrus.
3.
Ant iškepto vaflio dėti mėgstama įdarą ir skaniai valgyti.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital