Sotūs barščiai su mėsa, raugintais kopūstais ir grybais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Burokėlių sriuba su mėsa, raugintais kopūstais ir grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos
500 gramų burokėlių
3 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
2 saujos raugintų kopūstų
1 vienetas morkų (didelės)
1 sauja džiovintų grybų
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį petražolių (smulkintų)
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą nuplauname, įdedame į puodą, užpilame vandeniu, įdedame lauro lapą ir nuluptą svogūną. Pagardiname druska, pipirais ir verdame, kol mėsą išvirs ir suminkštės. Tada mėsą išimame, svogūną ir lauro lapą išmetame, o mėsą uždengiame, kad neapdžiūtų.
2.
Į sultinį sudedame džiovintus grybus, raugintus kopūstus ir lauro lapą, paverdame, kol kopūstai suminkštės.
3.
Sudedame stambia tarka sutarkuotus burokėlius, paverdame apie 5 minutes ir sudedame tarkuotas morkas, supjaustytą svogūną ir bulves. Verdame, kol daržovės suminkštės.
4.
Pabaigoje įspaudžiame citrinos sultis, suberiame smulkintus žalumynus. Patiekiame su pjaustyta jautiena ir grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital