Soti ukrainietiška sriuba su mėsos virtinukais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ukrainietiška sriuba su koldūnais virtinukais
Autorius apie receptą: Soti, skani sriubytė su mėsos virtinukais, kurios receptu pasidalino mano kaimynė iš Ukrainos. Soti, skani sriubytė su mėsos virtinukais, kurios receptu pasidalino mano kaimynė iš Ukrainos. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 litrai sultinio (arba vandens)
3 vienetai bulvių (didesnių)
1 vienetas morkų (didesnės)
0.5 vieneto svogūnų
0.5 vieneto poro
šiek tiek petražolių
šiek tiek aliejaus
Tešlai:
200 gramų miltų (apytikriai)
100 mililitrų vandens
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
Įdarui:
280 gramų faršo
1 vienetas kiaušinių trynių
0.5 vieneto svogūnų (mažo)
1 skiltelė česnako
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai vandenį sumaišyti su druska ir krapais, suberti miltus iš užminkyti tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų, pagal tai reguliuokite miltų kiekį. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir palikti pastovėti 15 - 20 minučių,
2.
Įdarui į faršą įmušti trynį, įtarkuoti svogūną su česnaku, suberti prieskonius, žalumynus ir gerai išmaišyti.
3.
Tešlą padalinti į 2 dalis, iš kiekvienos plonai iškočioti stačiakampį, užtepti ploną sluoksnį faršo, suvynioti į vyniotinį ir supjaustyti į 1 centimetro pločio griežinėlius.
4.
Bulvės nulupti, supjaustyti. Morką nuskusti, sutarkuoti, svogūną ir porą supjaustyti ir pakepinti keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
5.
Į verdantį sultinį sudėti bulves, mėsos virtinukus, pakepintas morkas su svogūnu ir poru, ir pavirti apie 7 - 8 minutes. Pabaigoje suberti smulkintas petražoles.
6.
Sriubą patiekti su grietine. Jei iš karto nesuvalgysite visų mėsos virtinukų, juos išimkite iš sriubos, nes pastovėję jie išbrinksta.
Patarimai:
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital