Soti trinta brokolių sriuba su vištiena ir špinatais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Trinta brokolių sriuba su vištiena ir špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto brokolių (vidutinio dydžio)
1 vienetas vištienos krūtinėlės
1 vienetas bulvių
1 vienetas morkų (mažos)
3 saujos špinatų
10 gramų sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkiai pjaustytą vištieną suberkite į verdantį vandenį ir virkite apie 10 minučių. Vandens kiekį reguliuokite pagal norimą sriubos tirštumą. Jei norite skystesnės sriubos, vandens galite pilti apie 1 litrą, jei tirštesnės - pilkite tiek, kad per vieną - du pirštus apsemtų vištieną.
2.
Suberkite smulkiai pjaustytas bulves, morką bei brokolius ir virkite dar 10 minučių.
3.
Kai daržovės išvirs, sudėkite špinatus, sviestą ir šiek tiek atvėsusią sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, dėkite gabalėlį sviesto.
4.
Dar kartą užvirinkite sriubą, jeigu norisi, galite pagardinti trupučiu grietinėlės arba grietinės. Patiekiant galima pabarstyti tarkuoto kietojo sūrio.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Monika
2018-02-21 07:17
Bet morkos taip ir nepanaudojat, nors i ingredientus paraset? ATSAKYTI
Laura
2018-02-21 11:05
Panaudojama morkytė, atidžiau perskaitykit antrą gaminimo žingsį :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital