Soti sriuba su kukuliais ir avinžirniais

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Sriuba su kukuliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Soti ir sušildanti sriuba puikiai tinka žiemiškiems pietums. Nesudėtinga pagaminti, o ir labai skani. Puikiai tinka pagardinti grietine prieš valgant. Soti ir sušildanti sriuba puikiai tinka žiemiškiems pietums. Nesudėtinga pagaminti, o ir labai skani. Puikiai tinka pagardinti grietine prieš valgant. Deimantė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro sultinio
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
200 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
1 pundelis petražolių
1 vienetas lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kukuliams:
300 gramų kiaulienos faršo (arba kito mėgstamo)
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
Kepimui:
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėti faršą, įberti prieskonių mėsai, išmaišyti. Formuoti nedidelius kukuliukus.
2.
Į puodą supilti sultinį, įdėti lauro lapą ir užvirti. Kai užvirs, sudėti mėsos kukulius ir pavirti apie 5 minutes.
3.
Bulves nuskusti, supjaustyti nedideliais gabaliukais, morkas supjaustyti kubeliais, suberti į puodą su sultiniu.
4.
Svogūną susmulkinti. Petražoles susmulkinti.
5.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūną ir pakepti kelias minutes, tuomet sudėti į puodą, įberti druskos, pipirų ir pavirti apie 10 minučių. Tuomet suberti avinžirnius, petražoles ir dar pavirti kelias minutes.
AUTORIUS: Deimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital