Soti pomidorinė sriuba su faršu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Pomidorinė sriuba su faršu
Pomidorinė sriuba su faršu
Pomidorinė sriuba su faršu
Pomidorinė sriuba su faršu
Pomidorinė sriuba su faršu
Autorius apie receptą: Labai tiršta ir soti sriuba su mėsa.
Labai tiršta ir soti sriuba su mėsa.
Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų faršo (naudojau kalakutienos)
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (nuluptų)
2 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
250 mililitrų vandens
200 mililitrų pomidorų padažo
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 vienetas aitriųjų pipirų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną smulkiai sukapoti, suberti į keptuvę ir su trupučiu aliejaus apkepti. Baigiant kepti suberti kapotą česnaką, tada suberti faršą ir jį lengvai pakepinti.
2.
Morkas ir bulves supjaustyti smulkiais kubeliais. Iš pipiro išimti sėklytes ir smulkiai sukapoti.
3.
Apkeptą mėsa supilti į puodą, suberti daržoves, supilti vandenį, konservuotus pomidorus ir pomidorų padažą bei prieskonius.
4.
Viską troškinti apie 45 minutes, kol daržovės suminkštės. Išvirus sriubą palikti pastovėti 10 minučių. Pateikti galima su sūriu ir skrebučiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital