Soti kopūstienė su pomidorais ir dešrelėmis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šviežių kopūstų sriuba (kopūstienė)
Autorius apie receptą: Labai gardi ir kaimiška kopūstienė. Labai gardi ir kaimiška kopūstienė. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1/4 galvos kopūstų
2 litrai vandens
400 gramų konservuotų pomidorų (arba šviežių, be odelių)
3 vienetai bulvių
3 vienetai dešrelių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
1 vienetas raudonosios paprikos
2 šaukštai pomidorų pastos
1 saujelė žalumynų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai pjaustytus svogūnus, tarkuotas morkas, česnakus ir papriką. Viską pakepti ant vidutinės ugnies. Sudėti konservuotų pomidorų gabaliukus.
2.
Atskirai pakepinti supjaustytas dešreles.
3.
Kol daržovės troškinasi, į verdantį vandenį sudame virti smulkiai pjaustytas bulves, kopūstus. Kai bulvės su kopūstais išvirs, supilame troškintas daržoves ir pomidorų pastą ir pakeptas dešreles, pagardiname žalumynais. Kas mėgsta, galima pagardinti grietine. Visus daržovių kiekius reguliuojame pagal save. Kas mėgsta daugiau tirščių - daugiau daržovių. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital