Soti burokėlių ir avinžirnių mišrainė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Soti burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Autorius apie receptą: Skani rudeninė mišrainė. Paruošiama labai greitai, o ir nieko virti nereikia. Skani rudeninė mišrainė. Paruošiama labai greitai, o ir nieko virti nereikia. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų marinuotų burokėlių
300 gramų marinuotų agurkų
300 gramų konservuotų avinžirnių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų (smulkintų)
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkuoti, svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti morkas, svogūnus ir apkepti kelias minutes. Palikti atvėsti.
3.
Avinžirnius nuplauti po tekančiu vandeniu ir gerai nuvarvinti.
4.
Agurkus ir burokėlius supjaustyti.
5.
Į dubenį sudėti morkas, svogūnus, avinžirnius, agurkus, burokėlius, įberti druskos, pipirų, krapų, įpilti citrinos sulčių. Išmaišyti. Palikti pastovėti.
6.
Labai tinka tiekti prie mėsos, virtų bulvių, grikių ar tiesiog valgyti su mėgstamos duonos riekele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital