Šoninės vyniotinis I

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Šoninės vyniotinis I
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg žalios liesos šoninės (vienas pailgas nelabai storas gabalas)
Įdaras:
0,5 kg maltos mėsos
1 maža bandelė
1-2 skiltelės česnako
1-2 kiaušinių tryniai
mairūno (Kvapusis mairūnas)
čilio
2 šaukštai kečupo
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šoninę nuplauti, šiek tiek pamušti, įtrinti druska ir mairūnu. Bandelę pamirkyti vandenyje arba piene, išspausti, sutrinti šakute. Česnaką ištrinti su druska. Visus įdaro komponentus kruopščiai išmaišyti. Šoninės gabalą storai pertepti įdaru, tvirtai suvynioti ir stipriai aprišti pakankamai storais medvilniniais siūlais. Vyniotinį kruopščiai įtrinti druska ir mairūnu, galima ištepti kečupu, įdėti į atsparų karščiui indą ir kepti 1 val. 180-200°C temperatūroje. Patiekti su duona ir garstyčiomis bei pikantiškomis žalių daržovių salotomis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital