Greita šoninės užkandėlė su pikantišku įdaru

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Šoninės užkandis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama, pikantiška ir labai skani užkandėlė, kurią galima valgyti tiek šaltą, tiek karštą. Beje, šoninę šiame recepte galima keisti ir kumpiu. Greitai paruošiama, pikantiška ir labai skani užkandėlė, kurią galima valgyti tiek šaltą, tiek karštą. Beje, šoninę šiame recepte galima keisti ir kumpiu. Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 riekės šaltai rūkytos šoninės (arba kumpio)
150 gramų varškės (skaniau riebesnės)
1 šaukštas majonezo
1 skiltelė česnako
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškę sutrinti šakute su majonezu ir išspaustu česnaku. Jeigu norisi, dar pagal skonį galima pagardinti trupučiu druskos ir pipirų.
2.
Varškės masę dėti ant šoninės juostelių ir susukti. Sutvirtinti mediniu iešmeliu.
3.
Tokius suktinkas galima tiekti kaip šaltą užkandį, bet aš dažniausiai dar trumpai apkepinu sausoje keptuvėje iš visų pusių, tada pabarstytau pipirais ir tiekiu kaip be galo gardžią karštą užkandėlę.
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
mamos dienos skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis