Šoninės juostelėse užkepti pievagrybiai - greita ir tobulai skani užkandėlė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šoninės juostelėse užkepti pievagrybiai - greita ir tobulai skani užkandėlė
Šoninės juostelėse užkepti pievagrybiai - greita ir tobulai skani užkandėlė
Šoninės juostelėse užkepti pievagrybiai - greita ir tobulai skani užkandėlė
Autorius apie receptą: Superinė šiltą užkandėlė. Mums labai patiko... Produktai paprasti, darbo nedaug, bet rezultatas - liuks. Rekomenduoju išbandyti. Superinė šiltą užkandėlė. Mums labai patiko... Produktai paprasti, darbo nedaug, bet rezultatas - liuks. Rekomenduoju išbandyti. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 riekių karštai rūkytos šoninės
10 vienetų pievagrybių
2 vienetai kiaušinių
40 gramų sūrio
1 šaukštas grietinės
1 skiltelė česnako
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, pasukant išimti kotus ir juos smulkiai supjaustyti. Smulkintus kotus apkepinti keptuvėje kartu su smulkintu česnaku, po kelių minučių įdėti grietinę ir prieskonius, ir patroškinti 1 minutę.
2.
Kiaušinius išplakti, sūrį smulkiai sutarkuoti.
3.
Į paruoštas "galvutes" padalinti kepintus pievagrybius, užpilti po 1 - 1, 5 a. š. plakto kiaušinio, ant viršaus užbarstyti sūrio, apvynioti šoninės juostele. Susmeigti smeigtuku. Kepti 160 C laipsnių temperatūroje apie 15 - 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital