Solferino sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Solferino sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
prieskoninių daržovių
1 stiklinė šviežių pupų
1/2 stiklinės žaliųjų žirnelių
3-4 šparagai
150 g sausų makaronų (geriausiai - "siūlelių")
150 g aštraus fermentinio sūrio
3/4 stiklinės pieno
1 šaukštelis miltų
malto muskato riešuto
2 šaukštai sukapotų krapų
1 šaukštelis sviesto
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupas ir žalius žirnelius sudėti į puodą.
Likusias daržoves nuplauti, nulupti ir supjaustyti griežinėliais arba juostelėmis, sumesti į puodą, užpilti 2 litrais verdančio vandens ir virti 15 min.
Atskirai išvirti makaronus, nukelti juos nuo ugnies, įpilti puodelį šalto vandens, pridengti puodą, o po 10 min. perkošti makaronus per sietelį.
Į išvirtas daržoves sudėti makaronus, supilti praskiestus pienu miltus ir užvirinti, po to suberti stambiai sutarkuotą sūrį, prieskonius, įdėti sviestą.
Nukelti puodą nuo ugnies.
Sriuba patiekiama pabarstyta krapais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Pauliu
2011-08-14 13:18
Gaunasi kaip ramen ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital