Šokoladu aplietos riešutų plytelės

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šokoladu aplietos riešutų plytelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
210 gramų dansukker šviesiojo sirupo
180 gramų žemės riešutų
60 gramų migdolų
60 gramų lazdyno riešutų
50 gramų sezamo sėklų
35 gramai kokoso drožlių
25 gramai sviesto
Glajui:
200 gramų šokolado
50 gramų sviesto
Papuošimui:
šiek tiek riešutų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Virtuvės kombainu susmulkinkite riešutus. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į riešutų mišinį.
2.
Supilkite likusias sudedamąsias dalis ir maišykite, kol mišinys sutirštės.
3.
Mišinį paskleiskite 24 x 30 cm skardoje, išklotoje sviestu išteptu kepimo popieriumi.
4.
Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 20–25 min. 150 °C įkaitintoje orkaitėje. Palaukite, kol atauš.
5.
Ištirpinkite šokoladą ir sviestą į karštą vandenį įdėtame dubenyje.
6.
Paskleiskite šokolado mišinį ant riešutų pagrindo ir pabarstykite smulkintais riešutais. Padėkite į šaldytuvą.
7.
Supjaustykite nedidelėmis plytelėmis.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital