Šokolado-riešutų vafliai

AUTORIUS:
Justė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Šokolado-riešutų vafliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g miltų
100 g cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
0,5 a. š. druskos
2 kiaušiniai
250 ml pieno
100 g ištirpinto sviesto
60 g pusiau saldaus šokolado, ištirpinto
1 šaukštelis vanilės
50 smulkintų graikinių riešutų
plaktos grietinėlės (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Mišinio viduryje padarykite duobutę, atidėkite.
2. Kitame dubenyje suplakite kiaušinių trynius. Supilkite pieną, riebalus, šokoladą ir vanilę. Supilkite šokolado mišinį į miltų mišinį. Išmaišykite (tešla gali būti gumbuota). Sudėkite riešutus.
3. Nedideliame dubenyje iki putų suplakite kiaušinių baltymus. Atsargiai įmaišykite baltymus į tešlą. Nepermaišykite.
4. Supilkite nuo 1 iki 1-1/4 puodelio tešlos į įkaitintą, truputį pateptą riebalais vaflinę. Greitai uždarykite dangtį, neatidarinėkite kepimo metu. Iškepusį vaflį išimkite šakutės pagalba. Dar karštą susukite.
 
AUTORIUS: Justė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lina
2017-02-15 17:27
Niam niam, labai skanus vafliukai gavosi :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital