1. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Mišinio viduryje padarykite duobutę, atidėkite.
2. Kitame dubenyje suplakite kiaušinių trynius. Supilkite pieną, riebalus, šokoladą ir vanilę. Supilkite šokolado mišinį į miltų mišinį. Išmaišykite (tešla gali būti gumbuota). Sudėkite riešutus.
3. Nedideliame dubenyje iki putų suplakite kiaušinių baltymus. Atsargiai įmaišykite baltymus į tešlą. Nepermaišykite.
4. Supilkite nuo 1 iki 1-1/4 puodelio tešlos į įkaitintą, truputį pateptą riebalais vaflinę. Greitai uždarykite dangtį, neatidarinėkite kepimo metu. Iškepusį vaflį išimkite šakutės pagalba. Dar karštą susukite.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)