Autorius apie receptą:
Itin lengvai pagaminami, super skanūs ir daug lengviau formuojami negu tradiciniai šokolado - grietinėlės triufeliai. Užtikrinu, kad nei vienas paragavęs neatspės, koks yra
Itin lengvai pagaminami, super skanūs ir daug lengviau formuojami negu tradiciniai šokolado - grietinėlės triufeliai. Užtikrinu, kad nei vienas paragavęs neatspės, koks yra slaptas šių gardėsių ingredientas. Užtat skanu bus tikrai! Jeigu norite dar įdomiau, galite įtarkuoti apelsino žievelės ar įpjaustyti truputį cukruoto imbiero. Apvoliojimui vietoje kakavos galite naudoti smulkintus riešutus, sezamą ar kokoso drožles.
(...daugiau)(...mažiau)Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
120 gramų
juodojo šokolado
1 vienetas
avokadų
0.5 šaukštelio
cinamono
Apvoliojimui:
2 šaukštai
kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avokadą sutrinkite kombainu arba rankiniu elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
2.
Šokoladą ištirpinkite virš karšto vandens vonelės arba atsargiai mikrobangėje (ant vidutinio galingumo, vis kas minutę - dvi pamaišydami, jog neperkaistų ir nesušoktų).
3.
Į šokoladą įmaišykite avokadą bei cinamoną. Viską gerai išmaišykite ir kokiai valandai palikite šaldytuve, jog masė sustingtų.
4.
Kabinkite po dosnų šaukštelį masės ir rankomis formuokite kiek didesnius negu lazdyno riešuto dydžio triufeliukus. Juos apvoliokite kakavoje. Šaldytuve šie garduoliai puikiai laikosi kelias dienas.
Gamindama netikėjau, kad bus taip skanu :) Mano mažoji alergiška pienui, tai šie triufeliukai tikras išsigelbėjimas, ačiū "Be dietų" už receptuką!
ATSAKYTI