Šokoladinis zefyrų kremas

AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladinis zefyrų kremas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė 35% grietinėlės
6 valg.š. zefyrų kremo

½ arb.š. išvirtos espresso
Vanilinių ledų

350 g kapoto juodo šokolado
1 arb.š. nesaldintų kakavos miltelių

 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Vidutinio dydžio metaliniame dubenėlyje sumaišykite šokoladą, kakavos miltelius ir espresso kavą. Mažame puode pakaitinkite grietinėlę. Į įkaitintą grietinėlę supilkite anksčiau užmaišytą šokolado mišinį. Leiskite pastovėti 30 sek., o tada ištrinkite, kol mišinys taps vientisas. Sudėkite ir gerai įmaišykite zefyrų kremą. Šį kremą patiekite ant vanilinių ledų. Galite paruoštą kremą laikyti šaldytuve. Prieš pateikdami kremą pašildykite.   Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
AUTORIUS: Čiop Čiop kulinarijos kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital