Šokoladinis varškės pyragas su "Rygos balzamu"

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Šokoladinis varškės pyragas su "Rygos balzamu"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g miltų
150 g cukraus
200 g sviesto
4 šaukštų balto sutirštinto pieno tešlai
3 šaukštų kakavos miltelių
1 kaupino arbatinio šaukštelio Santa Maria kepimo miltelių
1 kiaušinio tešlai
saujos "Studentų maisto"
1 šaukšto rudojo cukraus "Farinas"
100 g juodų serbentų ar mėlynių uogienės
100 g maskarponės sūrio
100 g sutirštinto pieno kremui
400 g trintos varškės
2 kiaušinių į varškę
2 šaukštų Santa Maria vanilinio cukraus varškės kremui
50 g. Rygos balzamo
50 g juodo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkintuvu susmulkinti riešutų - razinų mišinį kartu su ruduoju cukrumi. Supilti sutirštintą pieną, tuomet dar geriau riešutai susismulkina - gaunasi tyrelė. Į ją suberti cukrų, įmušti kiaušinį ir išpkati. Supilti atvėsintą garuose lydytą svietą ir vėl išplakti.
Miltus sumaišyti su kakava ir kepimo milteliais ir į gautą mišinį supilti skystą plakinį.
Gerai išminkyti. Turi gautis biri tešla. Apie 40 min. palaikyti šaldiklyje.
Skardą ištrinti sviestu.
Sutarkuoti pusę tešlos ir ant jos šaukšteliu protarpiais išdėlioti uogienę.
Sutirštintą pieną suplakti su maskarpone, plaktais kiaušiniais, varške ir 2 šaukštais vanilio cukraus.
Užlieti ant tešlos. Sutarkuoti likusią tešlą.
Kepti apie 40 min.
Dar šiltą apšlakstyti "Rygos balzamu'' ir užtarkuoti juodu šokoladu.
Valgyti geriausia kitą dieną, nes skaniausias susistovėjęs - tampa tortu:)
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital