Šokoladinis varškės pyragas su bananais ir juodaisiais serbentais

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Šokoladinis varškės pyragas su bananais ir juodaisiais serbentais
Šokoladinis varškės pyragas su bananais ir juodaisiais serbentais
Šokoladinis varškės pyragas su bananais ir juodaisiais serbentais
Autorius apie receptą: Receptą sudariau pagal tai, kokius produktus turėjau - išėjo labai skanus pyragas. Skaniausias buvo antrą dieną. Ingredientai skirti 24 cm skersmens apvaliai formai. Receptą sudariau pagal tai, kokius produktus turėjau - išėjo labai skanus pyragas. Skaniausias buvo antrą dieną. Ingredientai skirti 24 cm skersmens apvaliai formai. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
200 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto (šalto)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų kakavos
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų kreminės varškės
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 gramų juodųjų serbentų
1 vienetas bananų (gerai prinokusio)
3 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindui miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kakava. Į juos dedame gabaliukais supjaustytą sviestą ir rankomis triname iki trupinių. Beriame cukrų, druską, įmušame kiaušinį, išmaišome ir užminkome minkštą tešlą. 1/4 tešlos dedame į šaldymo kamerą, likusią - į šaldytuvą (palaikome 20 min.).
2.
Įdarui bananą sutrinti šakute. Į varškę dedame sutrintą bananą, beriame miltus, cukrų, vanilinį cukrų, išmaišome. Įmušame kiaušinius ir šluotele arba plakikliu išplakame iki vientisos masės.
3.
Ant formos dugno ir sienelių (apie 6 cm.) rankomis paskirstome tešlą. Suberiame ant jos serbentus, užpilame varškės masę ir ant viršaus sutarkuojame kameroje sustingusią tešlą.
4.
Kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 45 min. Iškeptą palaikome orkaitėje, kol šiek tiek atvėsta.
5.
Tuomet visiškai atvėsiname (geriausia palaikyti per naktį šaldytuve). Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dainius
2019-07-12 17:59
Kaip skaniai atrodo, niam niam ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital