Šokoladinis varškės pyragas

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Šokoladinis varškės pyragas
Šokoladinis varškės pyragas
Šokoladinis varškės pyragas
Šokoladinis varškės pyragas
Šokoladinis varškės pyragas
Šokoladinis varškės pyragas
Autorius apie receptą: Paprastas, tačiau labai skanus, kvepiantis, viliojantis paragauti pyragas! Norinties nustebinti šeimą, draugą, mylimąjį gardžiu desertu šaltą žiemos vakarą, tai puikus Paprastas, tačiau labai skanus, kvepiantis, viliojantis paragauti pyragas! Norinties nustebinti šeimą, draugą, mylimąjį gardžiu desertu šaltą žiemos vakarą, tai puikus pasirinkimas! Namai pakvimpa šokoladu. (...daugiau) Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
300 gramų miltų (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
200 gramų cukraus
200 gramų sviesto
2 šaukštai kakavos (kokybiškos, 99%)
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų varškės 9%
50 gramų grietinės
50 gramų krakmolo
100 gramų cukraus
4 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ant garų vonelės ištirpinkite sviestą ir 200 gr cukraus.
2.
Atskirame inde išsukite 1 kiaušinį, supilkite atvėsusį sviestą su cukrumi. Dar kartą išmaišyti. Į mišinį įsijoti kakavą, kepimo miltelius, dalimis įsijoti miltus.
3.
Suminkyti sviestinę tešlą, ji turėtų priminti patirpusį plasteliną. Padalinti tešlą ir dvi dalis, suvynioti į maistinę plėvelę ir palikti per naktį šaldytuve arba 1 val. šaldiklyje.
4.
Atskirti 4 kiaušinio baltymus nuo trynių. Trynius išsukti su grietine ir varške, o baltymus - su cukrumi. Atsargiai sumaišyti abu mišinius bei įsijoti krakmolą.
5.
Iškloti kepimo indą kepimo popieriumi, sustingusią tešlą (1 kamuoliuką) tarkuoti burokine tarka per visa indo plotą, pilti varškės mišinį, užtarkuoti likusią tešlą.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
AUTORIUS: Greta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Ev
2022-09-09 22:44
Tikrai per daug krakmolo. Varske gavosi beveik gumine. Tikrai galina deti per pus maziau. Ir tesloje truksta druskos. Toli grazu ne tobulas receptas kaip cia visi raso. ATSAKYTI
Saulė
2022-08-16 21:00
Skanus pyragas, tik man jis pernelyg saldus. Kepdama pyragus, cukraus visada dedu mažiau nei rašoma recepte. Paskaičiau atsiliepimus, kad šis pyragas nėra saldus, tad cukraus dėjau tiek kiek rašoma. Gavosi labai saldu. Kitą katą mažinsiu cukraus kiekį. ATSAKYTI
Renata
2021-11-09 21:51
Super pyragas.Ir nesitikejau kad toks didelis.Dekui uz recepta ATSAKYTI
Rasa
2021-09-04 19:58
Tobulas šokoladinis pyragas! Nepersaldus skonis, visiems labai patiko! ATSAKYTI
Ernesta
2021-03-07 13:03
Išsukti baltymus su cukrumi iki kiek? Recepte tas nenurodyta ATSAKYTI
Inga
2021-03-08 09:39
Tiesiog išsukti, kol susijungs, iki standumo plakti nereikia :) ATSAKYTI
Inga
2021-01-24 12:07
Labai labai skanus!!!! Tobulas ATSAKYTI
Agnė
2020-11-05 11:38
Labai gerai gavosi. Ne saldus, minkštas. Tiesiog burnoje tirpsta! ATSAKYTI
Agnė
2020-04-04 22:11
Aš neturiu krakmolo. Ar galima pakeisti kuo kitu ar išvis nedėti?? Kokia nauda duoda?? ATSAKYTI
Aistė
2020-04-06 10:06
Krakmolas - tekstūrai, jis suriša, sutirština įdarą :) Jei neturit, galima bandyti perpus mažiau miltų dėti, tik reikėtų labai gerai išsukti, kad neliktų gumuliukų. ATSAKYTI
Ingrida
2019-02-05 10:26
Pyragas gavosi tiesiog puikus! Varškė tokia puri, pyragas tirpsta burnoje! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital