Šokoladinis vaflių tortas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šokoladinis vaflių tortas
Autorius apie receptą: Vasara šį desertą galima šaldyti ir valgyti kaip ledus. Vasara šį desertą galima šaldyti ir valgyti kaip ledus. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų pieniško šokolado
200 gramų balto šokolado
10 vienetų vaflių lakštų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Užkaitinkite grietinėlę iki užvirimo ir užpilkite ant šokolado, gerai išmaišykite. Palikite, kad atvėstų ir tada nakčiai įdėkite į šaldytuvą.
2.
Kitą dieną išplakite elektriniu plakikliu, kol išeis tirštas kremas.
3.
Kremu tepti vaflių lakštus ir dėti juos vieną ant kito gerai prispaudžiant. Torto viršutinį lakštą taip pat aptepti kremu.
4.
Palaikyti šaldytuve, kol kremas sustings.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital