Šokoladinis uogienės biskvito tortas su grietinės pertepimu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Šokoladinis uogienės tortas
Autorius apie receptą: Tortui puikiai tinka ne tik šviežia, bet ir pernykštė uogienė, todėl jis ne tik labai skanus, bet ir taupus! Tortui puikiai tinka ne tik šviežia, bet ir pernykštė uogienė, todėl jis ne tik labai skanus, bet ir taupus! Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė uogienės
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė grietinės
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai kakavos
2 šaukšteliai sodos
Kremui:
300 gramų grietinės (naudojau 35%)
4 šaukštai cukraus
0.5 vieneto citrinų
šiek tiek vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Sudėkite uogienę, miltus, grietinę, sodą (ją grietinėje užgesinkite), kakavą ir viską gerai išmaišykite.
2.
Masę supilkite į tortinę kepimo formą išteptą kokoso aliejumi ar sviestu. Kepkite prieš tai įkaitintoje 190 C orkaitėje 40- 50 min. arba kol iškeps. Kepinį atvėsinkite ir supjaustykite sluoksniais.
3.
Kremui išmaišykite grietinę su cukrumi, iš citrinos išspaustomis sultimis ir vanile. Kiekvieną tešlos sluoksnį aptepkite grietinės kremu. Šio kremo užtenka trims sluoksniams sutepti. Jei jūs šį biskvitą supjaustėte į daugiau dalių ar kepėte atskirais lakštais, pasiruoškite daugiau kremo.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (5)
Adriana.
2018-06-02 14:06
O kremui grietinele ar grietine????Skubiai reikia suzinoti!!!! ATSAKYTI
Laura
2018-06-03 01:46
Visur recepte surašyta grietinė, grietinėlės niekur nėra net paminėtos :) ATSAKYTI
Rūta
2017-09-12 09:10
Labai patiko, labai skanus! Nieko mandro nereik :) ATSAKYTI
Ernesta
2017-09-11 12:08
Kokio dydžio stiklinės 200 ml ar 250 ml? ATSAKYTI
Sima
2017-09-11 14:53
Daugumoje receptų matavimui naudojama 250 ml stiklinė, beje, beveik visos proporcijos matuojamos stikline, tai, manau, neprašausit, jei viską matuosit ta pačia ar 200 ml, ar 250 ml stikline :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital