Šokoladinis tortas velykoms

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šokoladinis tortas velykoms
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
1 stiklinės miltų
3 kiaušinių
1 stiklinė cukraus
130 g margarino arba sviesto
1 a. š. kepimo miltelių
1 v. š. kakavos
Kremui:
500 ml pieno
3 v. š. manų kruopų
1 - 2 citrinos
300 g sviesto
1 stiklinė cukraus
Papuošimui:
Konditerinio šokolado
100 ml pieno arba grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Biskvitui. Išplakame kiaušinius su cukrumi iki baltumo. Tada supilame miltus, kakavą, kepimo miltelius, viską gerai išmaišome ir ,pabaigoje, sudedame ištirpintą sviestą. Supilame tešlą į išardomą kepimo formą ir kepame apie 20 min. 200°temp. Patikrinam ar iškepęs pagaliuku (jei ištraukus sausas, vadinasi gerai).

Kremui. Užverdame pieną su cukrumi ir pamažu, pastoviai maišant, supilame manus. Verdame ant silpnos ugnies, pastoviai maišant, kol košė sutirštės. Košę atvėsinam. Sviestą išsukti iki purumo. Tada dedame po šaukštą atšalusios košės ir pastoviai maišome. Aš  dariau su virtuvinio kombaino pagalba, todėl gavosi puikus, purus ir skanus kremas. Pabaigoje, sudedame ir išmaišyome sutarkuotą visą citriną, jei mažos- dvi, įlašiname vanilino esnecijos.

Biskvitą padaliname į  tris blynus. Sutepame kremu ir dedane į šaldytuvą. Geriausia palikti  per naktį. Sustingusį tortą aptepame išlydytu šokoladu.

 

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital