Šokoladinis tortas su Nutella kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Šokoladinis tortas su Nutella
Šokoladinis tortas su Nutella
Šokoladinis tortas su Nutella
Autorius apie receptą: Šeimyna pageidavo šokoladinio torto, tai teko daryti. Gaminau iš to, ką turėjau namuose, be jokio plano, bet gavosi visai nieko iš išvaizdos, o ir skonis namiškiams labai patiko. Šeimyna pageidavo šokoladinio torto, tai teko daryti. Gaminau iš to, ką turėjau namuose, be jokio plano, bet gavosi visai nieko iš išvaizdos, o ir skonis namiškiams labai patiko. Šonų nepuošiau, tik viršų šiek tiek papuošiau šokoladu. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių (M dydžio, kambario temperatūros)
140 gramų cukraus
90 gramų miltų
50 mililitrų kapučino (šokoladinio, biskvito sulaistymui)
40 gramų kakavos
4 šaukštai vandens (karšto)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek kakavos (pabarstymui)
Kremui:
300 gramų graikiško jogurto (be priedų)
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
160 gramų šokoladinio kremo nutella
100 gramų cukraus
70 mililitrų vandens
15 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius, vandenį ir cukrų gerai išplakti, plakti apie 7 - 8 minutes. Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kakava, druska ir kepimo milteliais, ir atsargiai išmaišyti.
2.
Torto formos (20 cm skersmens) dugną iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Kepti 180 C laipsnių temperatūrojeapie 35 - 40 minučių, ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
3.
Iškepusį ir šiek tiek atvėsusį biskvitą išimti iš formos, apversti ant grotelių ir palikti visiškai atvėsti. Vėliau supjaustyti į 3 lakštus.
4.
Kremui želatiną užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti 10 minučių. Po to pašildyti, kad visiškai ištirptų.
5.
Nutelos kremą truputėlį pašildyti, kad jis būtų skystesnis. Jogurtą išplakti su cukrumi ir sumaišyti su nutelos kremu. Po truputį įmaišyti želatiną. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į jogurto - nutelos kremą.
6.
Į švarią torto formą dėti 1 biskvitą, jį apšlakstyti šokoladiniu kapučinu, dėti trečdalį kremo, vėl dėti biskvitą, sulaistyti kapučinu ir taip, kol surinksite visą tortą. Viršų aptepti kremu.
7.
Dėti į šaldytuvą, kad susitingtų bent 3 - 4 valandoms arba per naktį. Pabarstyti kakava, puošti pagal savo fantaziją.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Laimis
2022-09-13 18:05
Labai skanus ir sveikas tortas, gyre seima ir draugai ir svarbiausia nesudetingas pagaminti. Aciu uz recepta ATSAKYTI
.
2021-09-02 17:21
o tai kiek vandens naudot zelatinai ? druska is vis praleista biskvito kepimo aprasyme . kazkoks nesusipratimas receptas ATSAKYTI
Greta
2021-09-02 17:48
Skaitykit įdėmiau - želatinai reikia 70 ml vandens, o druska irgi paminėta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital