Šokoladinis tortas su mėtomis

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Šokoladinis tortas su mėtomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g miltų
2 v. š. kakavos miltelių
1 a. š. kepimo miltelių
200 g sviesto
4 kiaušiniai
200 g cukraus
1 a. š. vanilės
100 g šokolado
230 ml pieno
Mėtų lapelių
200 g grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Torto formos kepimo formą iškloti sviestiniu popieriui, patepti sviestu.
Minkštą sviestą išmaišyti su cukrumi, kiaušiniais, vanile, kakava. Gerai viską išplakti iki putų.
Pieną su grietinėle ir mėtomis pakaitinti.
Šokoladą ištirpinti dubenėlyje virš verdančio vandens. Šokoladą sumaišyti su šiltu pienu, mėtų lapelius išimti, dalį mišinio supilti į bendrą masę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, visas gautas mases sumaišyti į vieną.
Tešlą pilti į kepimo formą, kepti 1 valandą.
Tortui iškepus sutepti paliktą pieno ir šokolado mase ir palikti per naktį sustingti.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital