Šokoladinis tortas su figomis

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šokoladinis tortas su figomis
Šokoladinis tortas su figomis
Šokoladinis tortas su figomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai   kiaušinių
175 gramai   cukraus  (naudojome “Dr.Oetker”)
175 gramai   sviesto
150 gramų   juodojo šokolado
100 gramų   kvietinių miltų
100 gramų   migdolų miltų
1 žiupsnelis   druskos
1.5 šaukštelio   kepimo miltelių  (naudojome “Dr.Oetker”)
1 šaukštelis   vanilinio cukraus
Įdarui:
150 gramų   juodojo šokolado
120 mililitrų   grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų   sviesto
50 gramų   cukraus pudros
3 vienetai   figų
2 šaukštai   cukraus
1 šaukštelis   grietinėlės standiklio  (naudojome “Dr.Oetker”)
Papuošimui:
pagal poreikį   pabarstukų  (naudojome “Dr.Oetker”)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius su druska išplakite iki putų.
2.
Tešlai dubenėlyje virš indo su karštu vandeniu ištirpinkite šokoladą.
3.
Dideliame dubenyje iki purumo išplakite sviestą su cukrumi ir “Dr.Oetker” vaniliniu cukrumi. Tada įmaišykite šokoladą, miltus ir migdolų miltus, “Dr.Oetker” kepimo miltelius. Galiausiai įmaišykite išplaktus kiaušinius. Pusę tešlos sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą maždaug 20 cm skersmens skardą ir kepkite 25 min. 180 °C orkaitėje.
4.
Taip pat iškepkite likusią tešlą. Kepinius atvėsinkite.
5.
Įdarui šokoladą, sviestą, 4 šaukštus grietinėlės ir cukrų sudėkite į metalinį dubenėlį ir maišydami kaitinkite virš indo su karštu vandeniu, iki masė taps kremo konsistencijos. Tada palikite atvėsti. Likusią grietinėlę išplakite su milteliniu cukrumi ir "Dr.Oetker” grietinėlės standikliu.
6.
Pusę įdaro šokolado užtepkite ant apatinio torto sluoksnio, ant jo paskleiskite grietinėlę, tada uždėkite viršutinį kepinio sluoksnį. Šį apliekite likusiu šokoladu, papuoškite figomis ir “Dr.Oetker” pabarstukais.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital