Šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno pagal Andželiką

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
TInginys be kondensuoto pieno
Autorius apie receptą: Tinginio receptų yra daug, bet aš padariau pagal save ir tikrai gerai pavyko! Tinginio receptų yra daug, bet aš padariau pagal save ir tikrai gerai pavyko! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
320 gramų sausainių (mėgstamų)
120 mililitrų pieno
110 gramų sviesto
100 gramų juodojo šokolado (mėgstamo, naudojau kavos skonio)
40 gramų kakavos
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną, cukrų, kakavą su vanile pakaitinti, tada įdėti trupintą šokoladą ir sviestą, ir maišyti iki vientisos masės. Palikti trumpam atvėsti.
2.
Sausainius sulaužyti, supilti ant jų šokolado masę ir išmaišyti.
3.
Į norimą formą įtiesti maistinę plėvelę, supilti sausainius su šokoladu, išlyginti, kraštus užlenkti plėvele ir paslėgti. Aš gaminau 20 centimetrų pailgoje formoje, tinginį paslėgiau 1 litro pieno pakeliu. Padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital