Šokoladinis šokoladinis Ferrero Rocher tortas

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Šokoladinis tortas Ferrero Rocher
Šokoladinis tortas Ferrero Rocher
Šokoladinis tortas Ferrero Rocher
Autorius apie receptą: Gerai sulaistykite pyrago lakštus, nes biskvitai yra gan sunkūs. Prieš pjaudami, tortą šiek tiek palaikykite kambario temperatūroje. Ingredientai skirti 18 cm skersmens tortui. Gerai sulaistykite pyrago lakštus, nes biskvitai yra gan sunkūs. Prieš pjaudami, tortą šiek tiek palaikykite kambario temperatūroje. Ingredientai skirti 18 cm skersmens tortui. Bake In Heels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
135 gramai lazdyno riešutų (kepintų, maltų)
2 šaukštai cukraus pudros
2 šaukštai kakavos
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
150 gramų sviesto (minkšto)
90 gramų pieniško šokolado
70 gramų riešutinių vaflių
60 gramų juodojo šokolado
4 šaukštai šokoladinio lazdyno riešutų kremo
Sulaistymui:
šiek tiek likerio (arba vandens ir cukraus sirupo)
Glajui:
70 gramų juodojo šokolado
60 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius gerai išplakite su cukraus pudra iki purumo. Miltus sumaišykite su kakava ir kepimo milteliais. Pamažu, vis maišydami, įmaišykite juos į kiaušinių masę. Suberkite riešutus ir palengva išmaišykite.
2.
Tešlą sukrėskite į 18 cm apvalią kepimo popieriumi išklotą kepimo formą, išlyginkite ir pašaukite į 180C orkaitę. Kepkite apie 25-30 min. (tikrinkite mediniu pagaliuku, įbestas ir ištrauktas iš biskvito smeigtukas turi būti sausas, neaplipęs tešla). Iškepusį biskvitą gerai atvėsinkite.
3.
Kremui šokoladą ištirpinkite vandens garų vonelėje ir palikite pravėsti. Minkštą sviestą išplakite iki purumo, supilkite tirpintą šokoladą, riešutinį kremą ir gerai išmaišykite. Į kremą sudėkite peiliu rupiai susmulkintus vaflius.
4.
Biskvitą perpjaukite horizontaliai į tris dalis, kiekvieną biskvitą gerai sulaistykite. Vieną sluoksnį pertepkite maždaug ketvirčiu kremo, užklokite antruoju biskvitu, spustelkite, dar ketvirtis kremo, dar biskvitas, sutepkite likusį kremą – juo aptepkite ir torto kraštus (todėl biskvitus pertepame ne trečdaliu, o ketvirčiu kremo). Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
5.
Glajui visus ingredientus ištirpinkite garų vonelėje, išmaišykite iki vientisos masės, palikite 10-čiai minučiu pravėsti ir apliekite tortą, puoškite kaip patinka. Dėkite į šaldytuvą nakčiai.
AUTORIUS: Bake In Heels
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Lina
2019-04-19 20:42
Kaip išplakti kiaušinius iki purumo, jei jie su tryniais? Ar naudoti vien baltymus? ATSAKYTI
Diana
2019-04-20 19:59
Išsiplaka ir cieli kiaušiniai, tik plakti reikia nepatingėti - iki kol masė pabalsa ir jos tūris padidėja apie tris kartus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital