Šokoladinis riešutų kremas be cukraus

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Riešutų kremas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai ir nesudėtingai paruošiamas šokoldainis riešutų sviestas vos iš kelių ingredientų, be pridėtinioo cukraus. Labai skanu užsitepti ant sausainukų, ruošti Greitai ir nesudėtingai paruošiamas šokoldainis riešutų sviestas vos iš kelių ingredientų, be pridėtinioo cukraus. Labai skanu užsitepti ant sausainukų, ruošti desertus, pertepti tortus, o mes šeimoje labai mėgstame kabinti banano ar obuolio skiltelėmis. (...daugiau) Rasa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų migdolų
20 gramų kakavos (riebios, nesaldintos)
2 šaukštai medaus (ar kito saldiklio, geriausiai sauso pvz., stevijos)
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Migdolus apkepinti sausoje keptuvėje, pamaišant, kol paskleis švelnų aromatą (asargiai - nesudeginkite, tik švelniai pakepinkite).
2.
Riešutus suberti į virtuvinį kombainą ir trinti vis mentele nubraukiant riešutų masę nuo nuo sienelių į apačią.
3.
Kai riešutai išskirs aliejaus ir masė taps gana kremiška, berti kakavą, druską ir sudėti medų ir perplakti. Beje, su kai kuriomis medaus rūšimis (kai meduje daugiau vandens) kremas kartais šiek tiek "sušoka", nebūna toks vientisas ir kremiškas, tad jeigu norite to išvengti, geriau naudokite sausą saldiklį, pvz., sausą steviją. O jei visgi kremas "sušoktų", nenusigąskite - tiesiog įpilkite šiek tiek aliejaus, pvz., alyvuogių, kokosų ar tirpinto ghee sviesto ir pertinkite dar kartą.
4.
Sudėti į sandarius indelius ir laikyti šaldytuve.
AUTORIUS: Rasa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Auksė
2018-07-07 09:27
O riešutai turi būti nužievinti? ATSAKYTI
Dovilė
2018-07-12 14:02
Jeigu norite visiškai šilkinės konsistencijos, tada geriau be žievelių, bet aš panašų skanėstą dažniausiai gaminu iš riešutų su luobelėmis, irgi puikiai pavyksta ir dar maistingiau :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis