Šokoladinis riešutų sviestas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šokoladinis riešutų sviestas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
200 gramų riešutų (naudojau graikinius)
100 gramų juodojo šokolado
70 gramų medaus
50 gramų kokosų aliejaus (arba kitokių augalinių riebalų ar sviesto)
50 gramų aliejaus (naudojau rapsų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šokoladą ištirpinkite su kokosų ir rapsų aliejais. Jei naudosite sviestą, tada galite virti su sviestu ir šiek tiek pieno, kol pradės tirštėti.
2.
Riešutus paskrudinkite, paskleiskite ant kepimo formos ir kepkite 15 minučių 180 C laipsnių orkaitėje, šiek tiek pavartant.
3.
Pakepintus riešutus suberkite į šokoladą ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Kai šiek tiek atvės, įmaišykite medų, darkart sutrinkite elektriniu trintuvu iki vienalytės masės.
4.
Jei gaminsite su sviestu ir/ar pienu, šokoladinis riešutų sviestas laikomas šaldytuve galios maždaug savaitę, jei be - apie dvi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital