Šokoladinis pyragėlis

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
Šokoladinis pyragėlis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
110 g miltų;
100 g cukraus;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
35 g kakavos miltelių;
žiupsnelis druskos;
keli lašai vanilės ekstrakto;
2 kiaušiniai;
60 g lazdynų riešutų be odelės;
100 g juodojo šokolado.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į vidutinio didumo dubenį suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius bei druską. Kitame inde suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilę. Palaipsniui berti miltų mišinį, riešutus ir stambiai kapotą šokoladą. Viską maišyti, kol taps tiršta tešla. Pilti į kepimo formą tešlą ir kepti 30 minučių 180 0C orkaitėjė. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Edgaras
2011-03-08 12:45
Kepiau is vienos normos, bet taipogi gavosi labai mazytelis.Tie kurie keps, siulau daryti dviguba:) ATSAKYTI
Dalia
2010-12-20 13:53
as kepiau is vienos normos tai mazutis labai gavosi, kepiau 200laipsniu orkaitej 40 min tai iskepe 30 pakepes vidyrys neiskepe. (tikrinau degtuku) ATSAKYTI
J
2010-01-11 09:20
Dariau dviguba. Ir kepiau 30min. Tai kai isemiau visas buvo iskiles ir issiputes. Bet pastovejes viduriukas sukrito. Nes krastai iskepe, o viduriukas nea. Tai kita karta kai kepsiu,o tikrai kepsiu, tai kepsiu 45-50min. Aisku priklauso nuo kepimo formos. Ypac skanu su ledais.
Aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital