Šokoladinis pyragas su serbentų uogiene

AUTORIUS:
Violeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Šokoladinis pyragas su serbentų uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
150 g juodojo šokolado
150 g sviesto
150 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
4 kiaušinių
150 g miltų
15 g kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
Pertepimui:
300 g juodųjų serbentų marmelado
Glazūrai:
100 g juodojo šokolado
100 ml plaktos grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite šokoladą ir sviestą.
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite kakavą, tirpintą sviesto ir šokolado masę, kepimo miltelius ir miltus. Šią masę supilkite į kepimo formą ir kepkite apie 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Kai iškeps ir atvės perpjaukite į tris dalis. Kiekvieną biskvitą pertepkite serbentų marmeladu. Ištepkite tirpinto šokolado ir grietinėlės mase. Skanaus!
AUTORIUS: Violeta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital