Šokoladinis pyragas su Rududu

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šokoladinis pyragas su Rududu
Autorius apie receptą: Sodrus šokolado skonio, greitai ir lengvai paruošiamas pyragas tiks ant kiekvieno Velykų stalo. Sodrus šokolado skonio, greitai ir lengvai paruošiamas pyragas tiks ant kiekvieno Velykų stalo. Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
5 šaukštai kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus pudros
pagal poreikį riešutų
200 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti.
2.
Sviestą su šokoladu ištirpinti.
3.
Miltus ir druską sumaišyti.
4.
Į kiaušinius, maišant, supilti ištirpintą šokoladą, suberti miltų mišinį. Išmaišyti.
5.
Kepimo indą (20x7 cm) iškloti kepimo popieriumi, sukrėsti pusę tešlos ir šauktšteliu išdėlioti karamelizuotą kondensuotą pieną taip, kad pjaustant, iškepusį pyragą, kiekviename kąsnelyje galima būtų jį rasti, ant viršaus sudėti likusią tešlos masę.
6.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 min.
7.
Pyragą pabarstyti riešutais bei cukraus pudra. Skaniausia, patiekiant su ledais!
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital