Šokoladinis pyragas su pudingu ir uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šokoladinis pyragas su pudingu ir uogomis
Autorius apie receptą: Labai lengvai pagaminamas, drėgnas, kvapnus ir super skanus pyragėlis. Siūlau išsikepti, tikrai nepasigailėsite. Kepimui naudojau 30x20 centimetrų formą. Labai lengvai pagaminamas, drėgnas, kvapnus ir super skanus pyragėlis. Siūlau išsikepti, tikrai nepasigailėsite. Kepimui naudojau 30x20 centimetrų formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
130 gramų cukraus
125 gramai sviesto (minkšto)
6 šaukštai jogurto, natūralaus (su kaupu)
35 gramai kukurūzų krakmolo
15 gramų kakavos
8 gramai kepimo miltelių
šiek tiek vanilės
Pudingui:
500 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
90 gramų cukraus
30 gramų kukurūzų krakmolo
šiek tiek vanilės
Įdarui:
280 gramų vyšnių (iš kompoto arba šaldytų)
Papuošimui:
50 gramų pieniško šokolado (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą išsukite su cukrumi ir vanile iki vientisos masės. Po vieną įmuškite kiaušinius ir po kiekvieno trumpai paplakite.
2.
Įmaišykite jogurtą, suberkite persijotus miltus, sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišykite.
3.
Padalinkite tešlą į dvi vienodas dalis, į vieną įmaišykite kakavą.
4.
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, paskirsykite tamsią tešlą, tada šviesią ir ant viršaus išdėliokite ir šiek tiek įspauskite nuvarvintas vyšnias.
5.
Kepkite 180 C laipsnių orkaitėje apie 40-45 minutes. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Įsmeigus ir ištraukus, pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs.
6.
Vaniliniam pudingui pieną, cukrų, vanilę, krakmolą ir kiaušinius gerai išplakite. Uždėkite ant viryklės ir kaitinkite nuolat maišant, ko pudingas sutirštės. Palikite trumpai atvėsti, o po to dar šiltą užpilkite ant atvėsusio pyrago.
7.
Viršų apibarstykite tarkuotou šokoladu ir palikite pyragą porą valandų atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital