Šokoladinis pyragas su pertepimu

AUTORIUS:
Vera
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Šokoladinis pyragas su pertepimu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g sviesto arba margarino
100 g cukraus
2 kiaušiniai
200 g šokolado
2 šaukšteliai kepimo miltelių
300-350 g miltų
Kremui:
10 g želatinos
400 g varškės (6-9%)
300 g be kauliukų vyšnių
200 g jogurto ( be priedų)
50 g cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpilti 150 ml vandens ir palaikyti 1 valandą.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti su cukrumi.
Įmaišyti kiaušinius.
Supilti šokoladą ir išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Šį mišinį įmaišyti į tešlą.
Kepimo formą (20x30 cm) iškloti pergamentiniu popieriumi ir sukrėsti tešlą. Paviršių išlyginti ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Želatiną su vandeniu kaitinti ant nedidelės ugnies, kol želatinos granulės ištirpsta.
Varškę išmaišome su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Varškę naudokite jau sutrintą (būna apkepams).
Įmaišykite jogurtą, po to vyšnias.
Įmaišykite ir ištirpintą želatiną.
Iškepusį pyragą atvėsiname, perpjauname per pusę ir kiekvieną pusę dar perpjauname išilgai.
Gaunasi 4 pyrago lakštai.
Du pyrago lakštus aptepame pasigamintu kremu ir uždengiame kitais likusiais pyrago lakštais.
Palaikome šaldytuve 3-4 valandas.
Skanaus!!!
AUTORIUS: Vera
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital