Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
200 gramų sviesto
200 gramų juodojo šokolado
4 vienetai kiaušinių
250 mililitrų cukraus
250 mililitrų miltų
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
4 vienetai obuolių
50 mililitrų cukraus
50 gramų graikinių riešutų (kapoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ištirpinti sviestą, į jį sudėti šokolado gabaliukus.
Maišyti, kol šokoladas ištirps.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti kepimo miltelių, cinamono ir miltų mišinį.
Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
3.
Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklota keimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.
4.
Obuolius nulupti, plonai supjaustyti ir sudėti ant tešlos.
Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
5.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital