Šokoladinis pyragas su avietėmis baltame patale

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Šokoladinis pyragas su avietėmis baltame patale
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
400 ml kefyro
2 kiaušinių baltymai
2 šaukšteliai kepimo miltelių
4 šaukštai kakavos
romo esencija
1 stiklinė miltų
0,5 puodelio fruktozės
Įdarui:
250 g aviečių
4 kiaušinių baltymai
8 - 12 šaukštų fruktozės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome visus tešlai skirtus ingredientus, išskyrus kiaušinio baltymus. Baltymus išplakame atskirai iki standžių putų ir tada įmaišome į tešlą. Masę pilame į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą ir kepame 200 C laipsnių temperatūroje 20 minučių. Pyragą atvėsiname ir nupjauname gražiai viršų, kad geriau užsipiltų įdaras. Kiaušinio baltymus skirtus įdarui gerai išplakame, iki standžių putų, įdedame fruktozę ir išmaišome.  Ant pyrago vidurio dedame avietes ir užpilame baltymus, gražiai išlyginame ir dedame į orkaitę įkaitintą iki 150 - 180 C laipsnių kepame 10 minučių, tada išjungiame orkaitę ir pyragą laikome dar 20 - 25 minutes orkaitėje.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital