Šokoladinis pyragas

AUTORIUS:
Sigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Šokoladinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
3 didelių kiaušinių (arba 4 vidutinio dydžio)
125 g miltų
220 g cukraus
125 g krakmolo
4 šaukštų kakavos
250 ml grietinėlės 35%
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Papuošimui/padažui:
100 g juodojo šokolado
70 ml pieno
Apšlakstymui:
1 didelės citrinos sulčių
7 šaukštų cukraus
8 šaukštų vandens
4 šaukštų brendžio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į kiaušinių plakinį suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Atskirai išplakite grietinėlę ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Miltus sumaišykite su krakmolu, kakava ir kepimo milteliais ir taip pat įmaišykite į tešlą. Tešlą supilame į paruoštą kepimo formą ir kepame 40 minučių 160-180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas iškeps, leiskite jam atvėsti iki kambario temperatūros. Vandenį išmaišykite su cukrumi ir kaitinkite, kol ištirps cukrus. Įpilkite citrinos sulčių ir užvirinkite. Galiausiai supilkite brendį, pamaišykite 1 min. ir nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti. Šiuo mišiniu užpilkite iškepusį ir atvėsusį pyragą. Pyrago viršų papuoškite ir paskaninkite ištirpintu juoduoju šokoladu su pienu. Skanaus!  
AUTORIUS: Sigita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
elona
2012-03-17 16:56
nekepkit sio pyrago!!!neskanu!slykstu!FEEEEEEEEEE! ATSAKYTI
audra
2011-12-25 10:26
Paties pyrago nebandžiau, bet glajus isejo be galo skanus-super. Daugiau nesirinkciau jokio kito, nebent pyragas butu kepamas vaikams, bet tada manau nereiktu deti brendzio. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital