Šokoladinis maskarponės tortas su persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Šokoladinis maskarponės tortas su persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
200 gramų margarino (arba sviesto)
200 gramų miltų
200 gramų jogurto (ar grietinės)
150 gramų cukraus
100 gramų juodojo šokolado (lydyto)
50 gramų krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno ("Rududu")
400 gramų konservuotų persikų
350 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Margariną išsukti su cukrumi, sudėti kiaušinių trynius, jogurtą, lydytą šokoladą, atsargiai įmaišyti iki standumo išplaktus baltymus.
2.
Atsargiai dalimis į kiaušinių masę įmaišyti miltus, sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais.
3.
Supilti masę į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje iki 50 minučių. Iškepus palikti atvėsti ir supjaustyti į 3 dalis.
4.
Kremui maskarponę išsukti su "Rududu", įdėti cukraus ir iki purumo išplaktą grietinėlę.
5.
Biskvitus sulaistyti sirupu nuo konservuotų persikų, pertepti kremu, išdėlioti persikų puseles. Tortą papuošti pagal savo fantaziją.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital