Šokoladinis manų pyragas su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šokoladinis manų pyragas su obuoliais
Šokoladinis manų pyragas su obuoliais
Šokoladinis manų pyragas su obuoliais
Šokoladinis manų pyragas su obuoliais
Šokoladinis manų pyragas su obuoliais
Autorius apie receptą: Nieko nenustebinsi pyragais iš miltų. Bet, ar esate kepę pyragą iš manų kruopų? Tai tikrai paprastai pagaminamas, skanus ir gražus obuolinis manų pyragas. Nieko nenustebinsi pyragais iš miltų. Bet, ar esate kepę pyragą iš manų kruopų? Tai tikrai paprastai pagaminamas, skanus ir gražus obuolinis manų pyragas. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų manų kruopų (nevirtų)
200 gramų kefyro
2 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus
20 gramų kakavos
5 gramai sodos
Viršui:
300 gramų obuolių
20 gramų sviesto
20 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kefyrą sumaišykite su soda.
2.
Elektriniu plaktuvu išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite kefyrą su soda, viską išmaišykite. Suberkite manų kruopas, viską vėl išmaišykite ir palikite 20-30 min., kad manai išbrinktų.
3.
Į išbrinkusią manų masę supilkite kakavą ir gerai viską išmaišykite.
4.
Viršui obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
5.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Suberkite cukrų, supjaustytus obuolius ir troškinkite 7-10 minučių, kartais pamaišydami.
6.
Į 17 cm skersmens apvalią silikoninę kepimo formą sudėkite paruoštus obuolius ir išlyginkite. Ant viršaus užpilkite šokoladinę masę.
7.
Kepkite 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku: jis, įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, turi būti švarus. Jei ne, kepkite dar 7-10 min. ir vėl tikrinkite.
8.
Iškepusį pyragą atvėsinkite formoje, tada atsargiai išimkite iš jos ir perkelkite ant lėkštės.
Patarimai:
Jei naudosite atsegamą torto formą, tai į ją įtieskite kepimo popierių, kraštus ištepkite sviestu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gintarė
2020-10-04 19:55
Labai savotiškas skonis. Nesaldus. Pats tas, nes kitur reikia mažinti cukraus kiekį. Valgau ir galvoju kad nieko nepridėsi ir neatimsi, nebent daugiau obuolių :) pati dariau su daugiau obuolių (450gr), bet galėtų būti ir 600gr. Manau kad ne visiems patiks, bet aš kepsiu dar kartą, man patiko :) ATSAKYTI
Gintarė
2020-10-04 19:58
P.S. gavosi toks pats kaip nuotraukose :) retai pavyksta pirmu kartu iškepti tobulai, o šitą pavyko ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital