Šokoladinis lietinių tortas

AUTORIUS:
Gitana Kontutienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Šokoladinis lietinių tortas
Šokoladinis lietinių tortas
Šokoladinis lietinių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 litras pieno
500 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai kakavos
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 šaukštelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Įdarui:
15 vienetų braškių
Kremui:
300 mililitrų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinės, 30% riebumo
150 gramų cukraus pudros
Glajui:
100 gramų šokolado plokštelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Supilti pieną, sviestą, įmušti kiaušinius, suberti druską, cukrų, miltus, kakavą ir viską išmaišyti iki purios masės, leisti tešlai pastovėti pusvalandį.
2.
Įkaitinti blynų keptuvę, vos vos patepti aliejumi, pilti tešlos ir kepti lietinius iš abiejų pusių.
3.
Kremui maskarponę, grietinę su cukraus pudrą išplakame elektriniu plakikliu.
4.
Braškės supjaustyti nedideliais gabalėliais,
5.
Dėti lietinį į torto formą patepti kremu, apibarstyti pjaustytomis braškėmis ir vėl lietinį, kremą, kol sutepsime visus. Viršų aptepti likusiu kremu. Palaikyti šaldytuve parą.
6.
Glajui ištirpinti šokoladą ir apipilti sustingusį tortą.
AUTORIUS: Gitana Kontutienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital