Šokoladinis lietinių blynų tortas su maskarpone

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Lietinių tortas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jei nuo Užgavėnių liko lietinių blynų, iš jų galima paruošti labai skanų torta! Jei nuo Užgavėnių liko lietinių blynų, iš jų galima paruošti labai skanų torta! Ramunė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
12 vienetų lietinių blynų (galima kepti pagal šį receptą)
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
50 mililitrų grietinėlės
3 šaukštai kakavos
20 gramų cukraus pudros
Viršui:
80 gramų šokolado
50 mililitrų grietinėlės
1 sauja riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pertepimui maskarponę gerai išmaišykite su grietinėle, kakava ir cukraus pudra. Lengviausiai maišysis, jeigu ingredientai bus kambario temperatūros.
2.
Kiekvieną blyną aptepkite kremu, ant viršaus dėkite kitą blyną ir vėl tepkite kremą. Taip darykite, kol sutepsite visus blynus.
3.
Pasmulkintą šokoladą ištirpinkite virš garų vonelės. Į jį supilkite truputį pašildytą grietinėlę ir gerai išmaišykite. Šiuo glajumi aptepkite torto viršų. Pabarstykite šiek tiek pasmulkintais riešutais (aš naudojau lazdyno, bet tinka ir bet kokie kiti).
4.
Palikite bent valandėlę-dvi tortą pastovėti šaldytuve, o tada skanaukite!
AUTORIUS: Ramunė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital